Despre noi

Cine suntem

Pilgrim•Project este un studio de creaţie audio/vizuală, un partener extrem de flexibil şi adaptabil la orice situație, dar cu resurse comparabile cu ale unei agenţii clasice şi deschidere către domenii conexe – şi chiar dincolo de acestea; cu alte cuvinte, preţurile noastre nu reflectă chiria unui sediu central, salariile a sute de angajaţi sau maşinile a zeci de directori – pentru că suntem exact atâţia câţi e nevoie, atunci când e nevoie.

Ce spun partenerii noștri*

* fie că lucrăm pe termen lung sau colaborăm pe proiecte punctuale, clienții noștri sunt partenerii noștri

Echipa

Daniel Ivașcu
(+4) 0723 191 087
Daniel Ivașcu

co-founder / graphic designer

Oana Ivașcu
(+4) 0721 268 701
Oana Ivașcu

co-founder / sound designer

Suntem exact atâţia câţi e nevoie, atunci când e nevoie: ne bazăm pe colaborarea cu ilustratori, graphic-designeri, web-designeri, programatori, fotografi, copywriteri, muzicieni, regizori, actori, scenografi, specialişti în comunicare – pentru a construi şi impune imagini remarcabile, mesaje inovatoare, evenimente memorabile – de la concepţie până la producţie.

Călătorii introspective,
proiecte creative.

„Nu sunt ceea ce mi s-a întâmplat, sunt ceea ce am ales să devin” – Carl Gustav Jung

- Misiune

Ne concentrăm exclusiv pe obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri; promitem bun simț, gândire clară, consecvență, asumare a deciziilor, onestitate, implicare personală și responsabilă – calități care au devenit prea rare în agenții.

- Viziune

INGENIOS – un proiect mediocru nu convinge pe nimeni, nici nu ne dă motive să ne lăudăm altor potențiali clienți; RAPID – timpul înseamnă bani, pentru client cât și pentru noi; ACCESIBIL – facem economie de resurse (după ce am făcut economie de timp și treabă bună), deci ne putem apuca de următorul proiect. Împreună 🙂

Suntem mândri să lucrăm cu